Chinese kapsalon Rainbow Hairstylers
Den Haag – Het zijn jachtige tijden en we zijn een gehaast volkje. Het is daarom goed om zo af en toe tot rust te komen en lekker te ontspannen. Dat kan bij Rainbow Hairstylers, een echte Chinese kapsalon aan de Gedempte Burgwal 34. Eigenaresse Wendy Hu en haar medewerkers nemen ruimschoots de tijd voor elke klant. “Het begin al bij binnenkomst”, vertelt Wendy. “Wij ontvangen de klant met een lekkere kopje Chinese thee.” Voordat het haar geknipt wordt, wordt eerst het haar gewassen en hoofd, nek en eventueel lichaam gemasseerd. “We behandelen lichaam en geest. Als de klant helemaal ontspannen is, gaan we knippen”, legt Wendy uit. Na het knippen wordt het haar nog een keer gewassen.

Wendy Hu werkt al 16 jaar in het kappersvak. Elk jaar neemt zij een kapperscursus bij Vidal Sassoon of bij Toni & Guy. Zo blijft zij op de hoogte van de laatste haartrend. 8 Jaar geleden in mei begon zij met Rainbow Hairstylers voor zichzelf. “We zitten hier nu jaren en onze werkwijze slaat aan. Zo’n 80% van de klanten neemt een massage”, vertelt Wendy. Maar Rainbow Hairstylers is natuurlijk voornamelijk een kapsalon. “We houden van de uitdaging om van het haar iets moois te maken. We doen bijvoorbeeld ook veel feestkapsels voor bruid en bruidegom. Het is altijd weer fijn om te zien dat mensen mooi en ontspannen de salon uitgaan.” Rainbow Hairstylers is op doordeweekse dagen open van 10.00 tot 19.30 uur (donderdag tot 21.00 uur), zaterdag van 10.00 tot 19.00 uur en zondag van 12.00 tot 19.00 uur. Een afspraak maken hoeft niet, maar is wel handig: 070-3639635.

Bron: De regionale weekkrant “De Posthoorn”.
 

Vanaf maandag 11-5-2020 zijn wij weer open. Wij werken dan uitsluitend volgens afspraak. Sorry voor het ongemak.
511日一起,我們再開始營業,只接受已預約客人,有不便之處,請見諒。
Geachte Klanten,
Op zondag 31 mei, 1ste Pinksterdag, zijn wij gesloten. Maandag 1 juni, 2de Pinksterdag zijn wij geopend vanaf 11:00 tot 18:00. Excuses voor het ongemak.
尊敬的客人,
5月31日星期日,因公眾假期我們休息一天,6月1日星期一營業時間為11:00 至 18:00。有不便之處,請見諒。